1) Smertefrie bedøvelser

PDF
Udskriv
Email
Smertefri bedøvelse

Vi tilbyder smertefrie bedøvelser med den kendte ”Tryllestav”.

The Wand er en computerstyret bedøvelsesteknik der injicerer så langsomt, at det næsten ikke kan mærkes.

2) Tandbehandlinger med hvide tandfarvede fyldninger

PDF
Udskriv
Email
behandling2

Vi reparerer tænder med huller eller slidte, utætte, medtagne fyldninger så de bliver smukke brugbare tænder, du kan være stolt af at smile med og glad for at tygge med.

3) Parodontosebehandling

PDF
Udskriv
Email
behandling_ny4

Foruden den konventionelle kendte parodontose behandling du måske allerede er fortrolig med, behandler vi også med den seneste mest banebrydende nyhed indenfor odontologisk teknologi: FotoSan. Denne behandling foretages af vores parodontose ekspert.

4) Rodbehandlinger

PDF
Udskriv
Email
behandling1

Her behandles tandens rodkanaler med et system anbefalet af eliten indenfor specialet: BioRace. Også her holder vi os konstant opdateret med de nyeste behandlingsprincipper, for optimale resultater.

 

5) Tandkirurgi

PDF
Udskriv
Email
behandling_ny3

Vi laver parodontose-operationer, hvor lommedybden elimineres ved at fjerne noget af det løsnede tandkød.

Vi udfører special kirurgi ved ekstern kirurg, der kommer her på klinikken, så du kan få behandlingen her, hvor du er tryg ved at komme.

6) Implantatbehandlinger

PDF
Udskriv
Email
behandling_ny1

Vi opererer implantater i kæben, som erstatter mistede tænder, enten som enkelttandsimplantater eller som dele af en fastsiddende bro, på steder hvor flere tænder savnes. På den måde hjælper vi biddet og æstetikken til igen at fungere.

7) Kosmetiske behandlinger

PDF
Udskriv
Email
behandling_ny5

Se siden om kosmetiske behandlinger

Tandblegninger - Facadekroner - Helkroner - Broer

Som indledning til en større ”make-over” kan det være nødvendigt at

8) Tandreguleringsbehandlinger

PDF
Udskriv
Email
Tandreguleringsbehandlinger

Behandling med usynlige skinner, Invisalign, behandling med Inmann-aligners, samt behandling med fastsiddende Damon-bracketts

9) Massage

PDF
Udskriv
Email
Massage
Spændingshovedpine? - Nakkesmerter? - Muskelsmerter i ansigtet?

Har du problemer med en af ovenstående symptomer, så kom ind på klinikken og lad lægeeksamineret massør, Susanne , clinik sus, hjælpe dig. Resultatet er et større velvære og en klar forøgelse af din livskvalitet.

Efter afsluttet massage behandling i vores dental spa, er det dejligt at slutte af med et glas forfriskende friskpresset frugtjuice.

10) Bideskinne

PDF
Udskriv
Email
behandling_ny6

Vi tilbyder Bideskinne behandling mod hovedpine og muskulære problemer relateret til sammenbiddet, ligesom visse kæbeledslidelser behandles med succes gennem korrekt anvendt bidskinnebehandling.

11) Aftagelige delproteser

PDF
Udskriv
Email
taender

Vi laver også aftagelige delproteser, i samarbejde med flere dygtige tekniske laboratorier.

12) Digitalt Panorama røntgen

PDF
Udskriv
Email
Digital panorama røntgen
Patienter der har gennemgået større behandlinger med mange kroner, broer eller implantater, er selvfølgelig meget interesserede i at vedligeholde og passe på deres nye tænder, hvorfor en

13) Mindfulness

PDF
Udskriv
Email
Mindfullness

Mindfulness er en form for meditation der er helt fri for mystik og religiøsitet, og som er sædeles velegnet til at skabe indre ro.
Videnskabelige undersøgelser, bl.a. foretaget på det medicinske fakultet på harvard universitetet i USA, har vist at Mindfulness har en positiv virkning på hele vores velbefindende, såvel fysisk som psykisk.