Mindfulness er det nye sort

PDF
Udskriv
Email
Skrevet af Administrator
Søndag, 01 September 2013 00:00
Forskere på Harvard har vist at Mindfulness har en gavnlig virkning på angstoplevelse, immunforsvar, blodkredsløb, stresstolerance, livskvalitet, smertelindring og meget mere.

På DetGladeSmil er vi derfor glade for at kunne byde velkommen til vores egen Mindfullness instruktør, Torben C. Pedersen.

Det vil være muligt at tilmelde sig hold fra d.1/9-2013. Holdstørrelsen kommer ikke til at overskride 6 personer pr. hold.

Læs mere om Mindfullness her

DetGladeSmil har fået en APP/mobil venlig hjemmeside

PDF
Udskriv
Email
Skrevet af Administrator
Onsdag, 13 Juni 2012 00:00
Vi har fået lavet en Smartphone venlig version af vores hjemmeside, så det bliver nemmere for dig at finde rundt på vores hjemmeside når du er mobil. Vi håber det bliver lige så sjovt for dig at bruge den, som det har været for os at lave den.

Følg vejledningen herunder og tilføj hjemmesiden til din hjemmeskærm på din smartphone, så du endnu hurtigere kan tilgå oplysninger om Det Glade Smil:o)

step-1
step-2
step-3
step-4
Senest opdateret ( Onsdag, 13 Juni 2012 10:38 )

Flere og flere lider af søvnapnø

PDF
Udskriv
Email
Skrevet af Administrator
Lørdag, 03 Marts 2012 13:09

Mange flere mennesker end tidligere antaget lider af dårlig søvnkvalitet pga søvnapnø. Dette gælder såvel voksne som børn. Nyere forskning har vist, at mange børn fejldiagnosticeres som værende DAMP-børn, selvom de i realiteten lider af søvnapnø, eller iltmangel under søvnen.

Dette giver så dårlig en søvnkvalitet at hverdagen rammes. Børn bliver hyperaktive, for at holde sig vågne, og voksne kæmper med at passe et arbejde eller skal passe på ikke at falde i søvn bag rattet i deres bil.

Det nye er, at man nu kan behandle en vigtig faktor for patienter med søvnapnø. Der er udviklet en ny nænsom behandling der påvirker den høje smalle gane, som er typisk for mange med denne lidelse, både børn og voksne! Denne nye behandling hedder the DNA-appliance. Ring til klinikken og hør nærmere!