KOSMETISK TANDPLEJE

Ingen glemmer nogen sinde et fantastisk smil!
Det første de fleste lægger mærke til i et ansigt er øjnene og smilet. Et velplejet, smukt tandsæt betyder utroligt meget for alle mennesker, ikke bare for vores velbefindende og helse, men også for vores selvtillid, og for vores evne og mulighed til at fungere optimalt socialt. På DetgladeSmil har tandlæge Helle Steenberg mange års erfaring i at bringe det bedste frem i dit smil.

På DetGladeSmil tilbyder vi en bred vifte af kosmetiske behandlinger, og gennem sit medlemsskab af den amerikanske forening AACD ( American Academy of Cosmetic Dentistry) uddanner tandlæge Helle Steenberg sig løbende i de nyeste teknikker som sikrer, at du som patient kan få den bedst mulige behandling.

Vi tilbyder den flotteste tandblegning af hele tandsættet i skinner med blegegel. Vi laver æstetiske kroner til smilet fremstillet på et nøje udvalgt laboratorium i USA, vi laver kroner og broer, vi opererer implantater til erstatning for enkelte tænder eller som bropiller i en bro, eller som retentionselementer i en proteseløsning, som vi samarbejder med en af byens dygtigste tandteknikere om.

Vi laver tandregulering med Invisalign, “ de usynlige skinner”, enten for at forbedre og rette op på smilet, eller som forbehandling til krone/bro-behandling.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.