Kosmetisk tandpleje

PDF
Udskriv
Email
taender

Det første, de fleste mennesker lægger mærke til i et ansigt er øjnene og smilet.

Et smukt velplejet tandsæt betyder utroligt meget for os alle, både for vores velbefindende, vores selvopfattelse og vores evne og mulighed for at fungere optimalt socialt.

I dag er grænserne for, hvad vi vil se igennem fingre med hos os selv flyttet. Vi ønsker alle et smukt smil, og her kan vi på Det Glade Smil hjælpe!

Vi tilbyder allerede nu en bred vifte af kosmetiske behandlinger, og vi udvider konstant vores fagkundskab gennem medlemskab og kurser i den amerikanske forening AACD (Americian Academy of Cosmetic Dentistry) samt i den europæiske søsterorganisation ESED.

Lige nu tilbyder vi tandblegning med blegeskinner (for eksempel som optakt til en krone eller facadekrone behandling), facadekroner fra både danske og amerikanske laboratorier, kosmetiske kroner, Zirkonium broer (uden metal), tandregulering med usynlige skinner (Invisalign), erstaning af manglende tænder med implantater, enten som enkelttandsimplantater eller som bropiller i en fastsiddende bro. Hvis tænderne sidder så uregelmæssigt at der er behov for tandregulering med fastsiddende apparatur er vores specialtandlæge behjælpelig med tandregulering efter Damon metoden. Dette kan være en forbehandling inden en større krone og eller brobehandling.

Foruden de nuværende kendte blegemetoder, er der den seneste nyhed på blegehimmelen, den nye blegepen : Liquidsmile Her er tale om et helt nyt spændende produkt, der dels kan anvendes til blegning på klinikken, dels til hjemmeblegning ! Kom ind og hør mere :-)